AYDIN / NAZİLLİ - Aşağı Yakacık Ortaokulu

DÜNYA KİTAP GÜNÜ VE KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLU OLSUN.

Şbt

Okulumuzda bulunan tüm sevgili öğrencilerimize 'Şefkat ve Merhamet' hakkında değerler eğitimi verildi. Şefkat ve Merhamet'in günümüzdeki önemi belirtildi.

Şbt

'Wendy ve Peter Pan' adlı tiyatro oyununa katılan ilk ve ortaokul öğrencilerimiz eğlenceli ve mutlu anlar yaşadılar.

Şbt

Okulumuz kütüphanesini oluştururken öğrencilerimizin kitaplarla buluşmalarına katkı sağlayan Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu müdür Sayın Bünyamin ARAS'a Türkçe Öğretmeni Müjde KAYALI'ya Sosyal Bilgiler Öğretmeni Habibe Gözde DİNÇER'e ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

NAZİLLİ KIZ MESLEK LİSESİ REHBER ÖĞRETMENİ EŞLİĞİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ONLİNE ŞEKİLDE KIZ MESLEK LİSESİNİN ALANLARI VE EĞİTİM ALANINDAKİ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Ock

Okulum Temiz Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ŞİMŞEK tarafından Okul Müdürümüz Erdem SOLAK'a takdim edildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.